Personal Training

Personal Training

Een personal trainer kan jou helpen om jouw fysieke doelen te bereiken. Hierbij kan je denken aan afvallen, maar ook aan sport specifieke performance trainingen.

Wie professioneel advies of een stok achter de deur nodig heeft om in een goede conditie te komen of te blijven is gebaat bij personal training. Vroeger was personal training alleen weggelegd voor topsporters en een elite groep die zich dat kon veroorloven. Tegenwoordig is personal training voor iedereen bereikbaar, ook bij ons in Zoetermeer. PhysiqCare staat namelijk voor het verbeteren van de algehele gezondheid van iedereen.

Wat doet een personal trainer?

Onze personal trainers hebben kennis van alles wat te maken heeft met je lichamelijke conditie en werken samen met jou aan het verbeteren of behouden van je conditie. Het is belangrijk om te weten dat iedereen een individueel behandelplan krijgt dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden. Of je nu wilt afslanken zonder kans op een jojo-effect, in conditie wilt komen of blijven, je levensstijl wilt veranderen, balans wilt tussen lichaam en geest, je fysieke kracht en lichaamshouding wilt verbeteren of rugklachten wilt voorkomen - wij helpen je graag verder. Een individueel behandelplan is belangrijk want wat voor de één werkt, werkt voor de ander absoluut niet. In jouw persoonlijke behandelplan worden vanzelfsprekend ook jouw persoonlijke doelen meegenomen.

Voorbeelden van doelen die je zou willen behalen zijn:

  • Afslanken zonder kans op jojo effect
  • In conditie komen of blijven
  • Veranderen van levensstijl
  • Balans tussen lichaam en geest
  • Fysieke kracht en lichaamshouding
  • Voorkomen van rugklachten

Hoe ziet een persoonlijk behandelplan er uit?

Samen met jou bespreekt de personal trainer de doelen die jij zelf samenstelt en wordt gekeken wat binnen een bepaald tijdsbestek reëel is om te halen. Daarbij spelen jouw huidige conditie en de beschikbare tijd die je wekelijks of dagelijks hebt een grote rol. Onze personal trainers zorgen ervoor dat je gestelde doelen ook daadwerkelijk worden bereikt en geven je voedingsadvies op maat, zodat je snel vooruitgang boekt en terugvallen voorkomt. Iemand met een drukke fulltime baan of een druk huishouden kan bijvoorbeeld natuurlijk niet 3 uur per dag trainen en een streng dieet volgen. Dat houdt niemand vol. Daarom kijkt de personal trainer niet alleen naar jouw persoonlijke doelen, maar maakt ook een inschatting van de mogelijkheden die jij hebt. Zodat de doelen ook realistisch en haalbaar zijn.

Voedingsadvies

Bij personal training mag voedingsadvies natuurlijk niet ontbreken. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie, conditie en doelen, ontvang je van ons voedingsadvies op maat. Dat maakt het nog gemakkelijker om snel vooruitgang te boeken en zo voorkom je dat je terug kunt vallen.

Personal Groepstraining

Als je liever in een groep traint, bieden we ook Personal Group Training aan onder leiding van een personal trainer die van elk groepslid de vorderingen bijhoudt in zijn of haar persoonlijke plan. Dit zorgt voor extra motivatie en is financieel aantrekkelijker voor degenen die geen 1 op 1 training kunnen veroorloven. Je kunt zelfs je eigen groep samenstellen van familieleden, vrienden of collega's. Daarom is Personal Group Training voor velen de ideale manier om de gestelde doelen binnen een redelijke termijn te bereiken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Women Only

Speciaal voor dames hebben we twee programma's binnen ons personal trainingsprogramma:

Woman only Shaping:

Voor ronde billen, strakke benen en een strakke buik. Werken dus aan de vrouwelijke vormen.

Get Fit:

Voor een fitter lichaam en een betere conditie. Groepsgewijs onder leiding van een personal training werken aan je conditie. Afwisselend worden krachttrainingen en conditionele oefeningen gedaan, precies afgestemd op jouw persoonlijke situatie en doelen.

Beide programma's worden groepsgewijs onder leiding van een personal trainer gegeven en zijn afwisselend afgestemd op jouw persoonlijke situatie en doelen.

Professioneel trainen bij PhysiqCare

Kies voor personal training bij PhysiqCare Fysiotherapie & Gezondheid in Zoetermeer en werk samen met onze professionele personal trainers aan een gezonder en fitter lichaam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en start vandaag nog met het behalen van jouw persoonlijke doelen!

Bahram Tardast

Personal Trainer, Fysiotherapeut i.o.

Samenwerking icoon
PhysiqCare Fysiotherapie Praktijk Logo