Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een beproefde behandelmethode voor klachten aan je lichaam / bewegingsapparaat. Daaronder rekenen we: spieren, banden, gewrichten en zenuwen.

Fysiotherapie bij PhysiqCare in Buytenwegh/Leyens Zoetermeer

Met klachten aan jouw bewegingsapparaat, dus de spieren, gewrichten, banden en zenuwen, kun je in veel gevallen bij de fysiotherapeut terecht. De fysiotherapeut is een specialist van het menselijk steun- en bewegingsapparaat. Hij of zij kan jou ondersteunen en begeleiden bij jouw herstel. In overleg met jou wordt een behandelplan op maat gemaakt. Dit wordt gedaan aan de hand van een fysio intake. Hierdoor krijg je een uniek behandelplan waarin functieherstel en gedoseerd actief en/of passief bewegen centraal staat. Denk hierbij aan het verbeteren van jouw spierkracht, gewricht mobiliteit, spierspanningen, uithoudingsvermogen en/of balans.

Bij PhysiqCare Fysiotherapie in Buytenwegh/Leyens Zoetermeer stellen we samen met jou een behandelplan voor een doelmatig hersteltraject op. In dit plan houden we rekening met onze expertises enerzijds en jouw wensen en behoeftes anderzijds. Zo kunnen we bewezen effectieve interventies combineren met jouw persoonlijke verwachtingen. Dit zorgt voor een hersteltraject waarin jouw doelstelling(en) op een prettige en persoonlijke manier centraal staan en gemakkelijker behaald kunnen worden. Waar mogelijk proberen we zelfs deze doelen te overstijgen. Waardoor je weer pijnvrij kunt bewegen, maar er ook voor kan zorgen dat de klachten niet terug komen.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig voor fysiotherapie?

Sinds 2006 heb je geen verwijzing van de huisarts meer nodig om naar een fysiotherapeut te gaan. Dit geldt voor alle normale behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. Voor fysio vergoedingen vanuit de basis verzekering voor specifieke klachten met een chronische indicatie is er eventueel wel een verwijzing nodig vanuit de huisarts of specialist.

Samenwerking icoon

Veelgestelde Vragen

1. Voor welke klachten kan ik terecht bij PhysiqCare Fysiotherapie in Buytenwegh/Leyens Zoetermeer?

Je kunt terecht voor klachten aan je bewegingsapparaat, zoals spieren, gewrichten, banden en zenuwen. De fysiotherapeut is gespecialiseerd in het menselijk steun- en bewegingsapparaat.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

2. Hoe wordt mijn behandelplan opgesteld bij PhysiqCare?

Na een fysio intake wordt in overleg met jou een behandelplan op maat gemaakt. Dit plan is gericht op functieherstel en bevat elementen als verbeteren van spierkracht, gewrichtsmobiliteit, spierspanningen, uithoudingsvermogen en/of balans.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

3. Wat kan ik verwachten van het hersteltraject bij PhysiqCare?

Het hersteltraject bij PhysiqCare combineert bewezen effectieve interventies met jouw persoonlijke verwachtingen. Het doel is om jouw doelstellingen op een prettige en persoonlijke manier te behalen en waar mogelijk te overstijgen, zodat je weer pijnvrij kunt bewegen en klachten voorkomen worden.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

4. Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig voor fysiotherapie bij PhysiqCare?

Sinds 2006 is voor normale behandelingen vanuit de aanvullende verzekering geen verwijzing van de huisarts meer nodig. Echter, voor vergoedingen vanuit de basisverzekering voor specifieke klachten met een chronische indicatie kan een verwijzing van een huisarts of specialist nodig zijn.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
PhysiqCare Fysiotherapie Praktijk Logo