Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een beproefde behandelmethode voor klachten aan je lichaam / bewegingsapparaat. Daaronder rekenen we: spieren, banden, gewrichten en zenuwen.

Fysiotherapie bij PhysiqCare in Buytenwegh/Leyens Zoetermeer

Met klachten aan jouw bewegingsapparaat, dus de spieren, gewrichten, banden en zenuwen, kun je in veel gevallen bij de fysiotherapeut terecht. De fysiotherapeut is een specialist van het menselijk steun- en bewegingsapparaat. Hij of zij kan jou ondersteunen en begeleiden bij jouw herstel. In overleg met jou wordt een behandelplan op maat gemaakt. Dit wordt gedaan aan de hand van een fysio intake. Hierdoor krijg je een uniek behandelplan waarin functieherstel en gedoseerd actief en/of passief bewegen centraal staat. Denk hierbij aan het verbeteren van jouw spierkracht, gewricht mobiliteit, spierspanningen, uithoudingsvermogen en/of balans.

Bij PhysiqCare Fysiotherapie in Buytenwegh/Leyens Zoetermeer stellen we samen met jou een behandelplan voor een doelmatig hersteltraject op. In dit plan houden we rekening met onze expertises enerzijds en jouw wensen en behoeftes anderzijds. Zo kunnen we bewezen effectieve interventies combineren met jouw persoonlijke verwachtingen. Dit zorgt voor een hersteltraject waarin jouw doelstelling(en) op een prettige en persoonlijke manier centraal staan en gemakkelijker behaald kunnen worden. Waar mogelijk proberen we zelfs deze doelen te overstijgen. Waardoor je weer pijnvrij kunt bewegen, maar er ook voor kan zorgen dat de klachten niet terug komen.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig voor fysiotherapie?

Sinds 2006 heb je geen verwijzing van de huisarts meer nodig om naar een fysiotherapeut te gaan. Dit geldt voor alle normale behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. Voor fysio vergoedingen vanuit de basis verzekering voor specifieke klachten met een chronische indicatie is er eventueel wel een verwijzing nodig vanuit de huisarts of specialist.

Joeri Bout

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut i.o., Sportfysiotherapeut i.o., orthopedische revalidatie, rugspecialist, kaakspecialist, sportblessures, dry-needling, medical taping, cupping enz.

Samenwerking icoon
PhysiqCare Fysiotherapie Praktijk Logo