Mannelijke Fysiotherapeut dat een vrouwelijke patiënt een fysiotherapie behandeling geeft.

Revalidatie Fysiotherapie

Deskundige zorg voor een optimaal herstel

Revalideren bij een fysiotherapie praktijk in Zoetermeer

Bij revalidatietrajecten, zoals na een (langdurige) ziekenhuisopname, een orthopedische ingreep of een trauma operatie is fysiotherapie van groot belang. Sportblessures vallen ook onder revalidatie fysiotherapie. Zowel in onze fysiotherapie praktijk in Zoetermeer en/of aan huis bieden wij deskundige zorg voor een optimaal herstel.

Het kan zijn dat je na de operatie nog niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen. Onze fysiotherapeuten kunnen je, met verwijzing van je behandelend arts of specialist, aan huis behandelen. Zo kun je al de dag na de operatie starten met fysiotherapie, voor een optimaal herstel.

Je kunt ook vóór de operatie al beginnen met fysiotherapie, onder het motto  “Better in – Better out’. Het is wetenschappelijk bewezen dat hoe fitter iemand een operatie ingaat, des te sneller deze persoon herstelt. Daarnaast is het fijn om met de fysiotherapeut te bespreken wat je kunt verwachten van de operatie en hoe het vervolgtraject en de revalidatie eruitziet. Zeker met een nieuwe knie en een nieuwe heupoperatie raden wij aan om voor de operatie al te starten met fysiotherapie.

PKHA7685 copy.jpg

Revalidatie Fysiotherapie voor na een sportblessure

Voor sportblessures kun je ook bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van (top)sporters in allerlei disciplines. Wij kijken naar de klacht in combinatie met jouw sportniveau. In onze praktijk zijn er uitgebreide mogelijkheden om in onze veelzijdige gym het revalidatietraject te starten. Zo begeleiden wij je weer terug naar jouw sport zonder blessures.

Online afspraak inplannen

Fysiotherapie bij PhysiqCare in Zoetermeer

Bij PhysiqCare Fysiotherapie in Zoetermeer stellen we samen met jou een behandelplan voor een doelmatig hersteltraject op. In dit plan houden we enerzijds rekening met onze expertises en anderzijds met jouw wensen en doelen. Zo kunnen we bewezen effectieve interventies combineren met jouw persoonlijke verwachtingen. Dit zorgt voor een hersteltraject waarin jouw doelstelling(en) op een prettige en persoonlijke manier centraal staat en gemakkelijker behaald kan worden.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Sinds 2006 heb je geen verwijzing van de huisarts meer nodig om naar een fysiotherapeut te gaan. Dit is alleen nodig bij een chronische indicatie of bij sommige verzekeraars voor aan huis behandeling. Je kan ons altijd bellen, mailen of whatsappen voor vragen hierover.

Afspraak Inplannen

Vul hieronder je gegevens in voor het maken van een afspraak. Ook zijn we bereikbaar via de telefoon, whatsapp of e-mail.

Je aanvraag is ingediend. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Bij spoed bel voor meer afspraak mogelijkheden.
Oeps! Er is iets fout gegaan.