Een gezamenlijke groepstraining.

Bedrijfsfysiotherapie

Wij bieden een ruim scala aan mogelijkheden voor bedrijven en werknemers. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Een fit en energiek team is de kern van productiviteit en plezier op de werkvloer. De fysiotherapeuten van PhysiqCare Fysiotherapie Zoetermeer kunnen werknemers ondersteunen op lichamelijk of mentale gebied. Zo wordt het fysieke energielevel van medewerkers gewaarborgd.

Wij bieden een ruim scala aan mogelijkheden voor bedrijven en werknemers. Denk hierbij onder andere aan een combinatie van onze disciplines zoals; fysiotherapie, acupunctuur, personal training, massage en mentale coaching. Daarnaast kunnen we informatie en advies geven wat betreft fysieke en mentale klachten en/of onderwerpen. Denk hierbij aan workshops of presentatie.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op. Samen kunnen we dan kijken welke van de vele mogelijkheden die wij bieden aansluiten op de specifieke wensen van jouw bedrijf.

Afspraak Inplannen

Vul hieronder je gegevens in voor het maken van een afspraak. Ook zijn we bereikbaar via de telefoon, whatsapp of e-mail.

Je aanvraag is ingediend. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Bij spoed bel voor meer afspraak mogelijkheden.
Oeps! Er is iets fout gegaan.