Een gezamenlijke groepstraining.

Bedrijfsfysiotherapie

Wij bieden een ruim scala aan mogelijkheden voor bedrijven en werknemers. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Een fit en energiek team is de kern van productiviteit en plezier op de werkvloer. De fysiotherapeuten van PhysiqCare Fysiotherapie Zoetermeer kunnen werknemers ondersteunen op lichamelijk of mentale gebied. Zo wordt het fysieke energielevel van medewerkers gewaarborgd.

Wij bieden een ruim scala aan mogelijkheden voor bedrijven en werknemers. Denk hierbij onder andere aan een combinatie van onze disciplines zoals; fysiotherapie, acupunctuur, personal training, massage en mentale coaching. Daarnaast kunnen we informatie en advies geven wat betreft fysieke en mentale klachten en/of onderwerpen. Denk hierbij aan workshops of presentatie.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op. Samen kunnen we dan kijken welke van de vele mogelijkheden die wij bieden aansluiten op de specifieke wensen van jouw bedrijf.

Afspraak Inplannen

Vul hieronder je gegevens in voor het maken van een afspraak. Ook zijn we bereikbaar via de telefoon, whatsapp of e-mail.

Je aanvraag is ingediend. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Bij spoed bel voor meer afspraak mogelijkheden.
Oeps! Er is iets fout gegaan.

Veelgestelde Vragen

Vindt hieronder veel gestelde vragen over deze therapie

1. Waarom is een fit en energiek team belangrijk op de werkvloer?

Een fit en energiek team is essentieel voor productiviteit en plezier op de werkvloer. Goede fysieke en mentale gezondheid van werknemers draagt bij aan een positieve werksfeer en hogere efficiëntie.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

2. Hoe kan PhysiqCare Fysiotherapie Zoetermeer werknemers ondersteunen?

PhysiqCare biedt ondersteuning op zowel lichamelijk als mentaal gebied om het fysieke energieniveau van medewerkers te waarborgen. Dit kan via verschillende disciplines zoals fysiotherapie, acupunctuur, personal training, massage en mentale coaching.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

3. Welke diensten biedt PhysiqCare specifiek voor bedrijven?

PhysiqCare biedt een breed scala aan mogelijkheden voor bedrijven, waaronder een combinatie van disciplines zoals fysiotherapie, acupunctuur, personal training, massage, en mentale coaching. Ze kunnen ook workshops of presentaties geven over fysieke en mentale gezondheid.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

4. Kan PhysiqCare advies en informatie geven over fysieke en mentale klachten?

Ja, PhysiqCare kan informatie en advies geven over een breed scala aan fysieke en mentale klachten en onderwerpen, vaak in de vorm van workshops of presentaties.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates