FYSIOTHERAPIE PRAKTIJK 

IN ZOETERMEER

Maak kennis met

ONZE PRAKTIJK IN ZOETERMEER

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn - Grey Circle

Bij PhysiqCare Fysiotherapie Zoetermeer doen we er alles aan om u en uw dierbaren de beste zorg te bieden op een vriendelijke en meelevende manier. PhysiqCare is een Fysiotherapie kliniek met een betrouwbare reputatie in Zoetermeer. Wij zijn ervan overtuigd dat onze patiënten de beste zorg verdienen en we doen ons best om ervoor te zorgen dat u zich altijd welkom en op uw gemak voelt. Ons toegewijde team staat voor u klaar voor welke zorgvragen en behoeftes u maar heeft, of het nu een routine onderzoek is of een langdurige of complexe behandeling. We staan klaar om u te helpen. Je kan bij ons terecht voor fysiotherapie als je lichaamsklachten hebt. Ook hebben we een exclusievere zorg aanbod zoals acupunctuur, personal training, cupping en massage

5 behandel kamers & volledige uitgeruste fitness ruimte

hier in Zoetermeer

Grote behandelkamer Fysiotherapie praktijk in Zoetermeer

De praktijk is gelegen op randje De Leyens in Zoetermeer

PhysiqCare Fysiotherapie is gelegen op randje van de wijk De Leyens in Zoetermeer. Rondom de praktijk is er genoeg gratis parkeergelegenheid. Ook is ons praktijk rolstoelvriendelijk en kunt u makkelijk met de lift ons behandelkamers en trainingsruimte bereiken. Ook is er voor de deur een bushalte te vinden, de praktijk is hierdoor ook prima bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Ook dichtbij als je in Buytenwegh woont 

Aangezien de fysio praktijk gelegen is op randje De Leyens kun je er ook snel komen als je in Buytenwegh of Stadscentrum woont. Met genoeg parkeergelegenheid, goed bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ons praktijk ideaal gelegen voor iedereen dat in Zoetermeer woont.

Klik hieronder op de knop om snel online een afspraak te maken bij onze fysiotherapie praktijk in De Leyens, Zoetermeer als je lichaamsklachten hebt.

Physiqcare Location logo.png

Aïdaschouw 1, 2726JZ Zoetermeer

Physiqcare Phone logo.png

Tel: 079 - 88 86 918

Physiqcare Mail logo.png

PhysiqCare Fysiotherapie

BEZOEK ONS