Onze Fysiotherapie Praktijk in Zoetermeer

Met 5 moderne behandelkamers en een volledige uitgeruste fitness ruimte in Zoetermeer

Ons verhaal

We zijn begonnen met maar één doel: lichaamsklachten verhelpen en mensen fitter en gezonder maken!

PhysiqCare Fysiotherapie Zoetermeer is opgericht in 2019 met als doel om mensen gezonder te maken. Daarom zijn we niet alleen een Fysiotherapie praktijk maar hebben we meerdere disciplines in een enthousiast team. PhysiqCare heeft een betrouwbare reputatie in Zoetermeer waarbij we van mening zijn dat al ons cliënten de beste zorg verdienen. Hierdoor begeleiden wij mensen in hun eigen verhaal en werken aan realistische doelen. Waar een wil is, begeleiden wij in het creëren van een weg!

Een patiënt dat een rug behandeling ontvangt van een fysiotherapeutEen mannelijke personal trainer dat training geeft aan een man
Locatie

De praktijk is gelegen in Buytenwegh De Leyens in Zoetermeer

PhysiqCare Fysiotherapie bevindt zich op een centrale plek in de wijk Buytenwegh De Leyens in Zoetermeer. Rondom de praktijk is er genoeg gratis parkeergelegenheid. Ook is onze praktijk rolstoelvriendelijk waardoor je makkelijk met de lift onze behandelkamers en trainingsruimte kan bereiken. Ook is er voor de deur een bushalte te vinden, de praktijk is hierdoor ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Door de ideale ligging kan iedereen die in en buiten Zoetermeer woont de praktijk met ieder vervoersmiddel gemakkelijk bereiken.

Beoordelingen & Reviews

PhysiqCare Reviews

Zie hieronder wat onze klanten vinden van onze diensten

Waardes

De kernwaarden van PhysiqCare Fysiotherapie Zoetermeer

Professioneel / kwaliteit

Al onze therapeuten zijn professioneel en BIG geregistreerd. Daarnaast hebben we alle benodigde registraties en contracten met zorgverzekeraars. Ook blijven wij up to date van de nieuwste inzichten en evidentie in ons vakgebied.

icoon voor resultaat

Resultaatgericht / doelgericht

Jouw doel en hulpvraag staat centraal. Wij doen er alles aan om het beste resultaat te behalen. Wij zijn er op gericht om niet alleen jouw eigen doelen te halen, maar ook deze zelfs te overstijgen.

Zorg & cliëntgericht

Met een open en respectvolle sfeer zorgen we voor een persoonlijke aandacht. Wij geven een hoge prioriteit aan klanttevredenheid en dit is ook terug te zien in onze reviews. Met trots hebben wij het hoogste cijfer/meeste beoordelingen op zorgkaart.

Inzet / samenwerking

Samen staan we sterker! Daarom werken wij graag samen. Zowel met cliënten als met collega's. Maar daarnaast vinden wij samenwerking met huisartsen en andere disciplines ook belangrijk.

Ons Team

Ons enthousiaste team staat klaar om jou te helpen!

PhysiqCare Fysiotherapie Praktijk Logo