Vrouw ontvangt rug fysio behandling

ZORGAANBOD

Vrouw krijgt behandeling door Fysiotherapeut

Blijf niet onnodig rondlopen met klachten aan uw spieren of gewrichten. In veel gevallen kan fysiotherapie uitkomst bieden. Dat geldt ook voor houding gerelateerde klachten. Ook voor schouderklachten, bekkenbodem klachten en sportblessures kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht.

Hand met een gewicht in trainings zaal

Een personal trainer kan u helpen om te herstellen en uw doelen te bereiken. Samen met u wordt een passend work-out programma ontwikkeld. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw leeftijd en lichamelijke conditie. Met een personal trainer staat u er niet alleen voor en vergroot u uw kans om uw doelen te bereiken.

Vrouw tijdens een hot stone massage

Massages zijn vaak onderdeel van herstelprocessen of revalidatie. Ze helpen u ook om te ontspannen en uw lichaamshouding te verbeteren. Maar, heeft u last van vermoeidheid, hoofd-, nek- of rugklachten? Of misschien van zeurende spierpijn omdat u veel zittend werk doet? Ook dan kan een goede massage uitkomst bieden.

Acupuctuur naalden op een lichaam

Acupunctuur is bekend als die therapie met naalden. Wat niet iedereen weet is wat voor bijzondere resultaten er met acupunctuur bereikt kunnen worden. Door de naalden op plaatsen in de huid te zetten wordt een pijnstillend effect bereikt. Klachten als artrose, schouderpijn, hoofdpijn en rugpijn  kunnen succesvol behandeld worden.

Mentale coaching sessie met cliënt

Kortgezegd is mentale coaching een manier om u te laten zien hoe bepaalde gedachtepatronen uw leven kunnen beïnvloeden. Bent u op zoek naar een manier om meer zelfvertrouwen te krijgen, assertiever te zijn, stress te verminderen of rust in uw hoofd te creëren? Dan is mentale coaching daar een prima hulpmiddel bij.

Vrouw doet aan yoga

Bij yoga draait het allemaal om balans en de verbinding tussen lichaam en geest. Door middel van oefeningen wordt ernaar gestreefd om het evenwicht in het lichaam te herstellen. Door de stress die ons leven tegenwoordig met zich meebrengt, is dit geen overbodige luxe. Naast een filosofie kan je stellen dat yoga een way of live is. Een oefenmethode die alle lagen van ons bestaan met elkaar verbindt en met elkaar in evenwicht brengt. 

Hijama cupping op een rug

Last van hardnekkige spierspanningen of knopen in de spieren? Of bent u op zoek naar een manier die bij u past om de spieren te versterken? Dan is een cupping behandeling zeker aan te raden. Met deze behandeling die tevens ontstekingsremmend werkt worden ook goede resultaten bereikt bij verkleefd littekenweefsel of blokkades.

SPECIALISTISCH ZORG IN ZOETERMEER

Persoonlijke verzorging en begeleiding

PhysiqCare Fysiotherapie Zoetermeer biedt de hoogste kwaliteit zorg aan de bewoners van Zoetermeer en omstreken, sinds de oprichting in 2018. Ons doel is het gezond houden van onze gemeenschap en we streven ernaar hen geavanceerde behandelingen te bieden. Laat ons u de gepersonaliseerde zorg bieden die u verdient.

Physiqcare Location logo.png

Aïdaschouw 1, 2726JZ Zoetermeer

Physiqcare Phone logo.png

Tel: 079 - 88 86 918

Physiqcare Mail logo.png

PHYSIQCARE PRAKTIJK

BEZOEK ONS