Een laptop met fysiotherapie oefeningen op het beeldscherm.

Online Fysio Consult (E-health)

E-health afspraken worden volledig vergoed vanuit de zorgverzekeraar mits je aanvullend verzekerd bent voor Fysiotherapie.

Wat is E-health Fysiotherapie?

Letterlijk staat E-health voor elektronische gezondheid. In het algemeen kunnen we stellen dat E-health Fysiotherapie bepaalde dingen kan vergemakkelijken voor zowel de patiënten als voor de zorgverleners. Je hoeft namelijk niet naar de Fysiotherapie praktijk in Zoetermeer toe te komen, maar kan via een videoverbinding communiceren met de fysiotherapeut.

Voordelen van E-health:

  • Via een telefoon applicatie of via een online platform toegang tot voorlichting, vragenlijsten en meer dan 2000 oefeningen.
  • Iedere oefening wordt uitgelegd met een voorlichtingsvideo.
  • Op maat gemaakte unieke oefenprogramma voor jouw fysieke klachten.
  • Monitoring op afstand vanuit de fysiotherapeut.
  • Herinneringsmelding voor het uitvoeren van de huiswerk oefeningen.
  • Toepasbaar voor Fysiotherapie, mentale coaching en personal training.

Zorgverzekering

E-health afspraken worden volledig vergoed vanuit de zorgverzekeraar mits je aanvullend verzekerd bent voor Fysiotherapie. Heb je een chronische indicatie dan wordt het volledig vergoed vanuit het basispakket. Iedere E-health afspraak staat gelijk aan een reguliere praktijkbehandeling en zal tussen de 20-30 minuten duren.

Effectiviteit van E-health Fysiotherapie

Steeds meer onderzoeken laten zien dat actieve oefeningen / oefentherapie een positief invloed hebben op het verminderen ofwel het herstellen van vele fysieke klachten. Een groot onderdeel van bewezen effectiviteit van Fysiotherapie bestaat ook uit oefeningen en minder het “hands on” behandelen (verzamelterm voor verschillende therapieën, waarbij een therapeut één op één werkt in een behandelkamer). Daarnaast kan een actief leefstijl preventief helpen in het voorkomen van fysieke klachten.

Met E-health Fysiotherapie krijg je een op maat gemaakte oefenprogramma passend bij jouw unieke situatie en doelen. Daarnaast draagt het bij aan een actiever leefstijl en kan je hiermee de regie meer in eigen handen krijgen en werken aan een verantwoord herstel van jouw fysieke klachten. Wij van PhysiqCare Fysiotherapie vinden zelfredzaamheid namelijk ook belangrijk. Dat resulteert niet alleen tot herstel van klachten maar ook tot het voorkomen van klachten!

Afspraak Inplannen

Vul hieronder je gegevens in voor het maken van een afspraak. Ook zijn we bereikbaar via de telefoon, whatsapp of e-mail.

Je aanvraag is ingediend. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Bij spoed bel voor meer afspraak mogelijkheden.
Oeps! Er is iets fout gegaan.