Een Duo dat aan het trainen is met een Personal Trainer

Personal Training Daluren

Bereik jouw fitnessdoelen met Personal Training tijdens onze daluren. Werkdagen van 12:00 - 15:00 uur

Bereik jouw fitnessdoelen met Personal Training tijdens onze daluren


Schrijf je nu in voor €39.95!

Wil jij je fitnessdoelen bereiken, maar weet je niet waar te beginnen? Er zijn veel verschillende trainingsprogramma's en fitnessapparaten beschikbaar, en het kan moeilijk zijn om te weten welke het beste bij jouw doelen past. Gelukkig is er een oplossing die voor veel mensen werkt: trainen met een personal trainer.

Een personal trainer kan jou helpen jouw doelen te bereiken en je voorzien van deskundig advies en motivatie tijdens het sporten. Hij of zij kan jou helpen bij het opstellen van een trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften, of het nu gaat om afvallen, spieropbouw, krachttraining of specifieke sportprestaties.

Bij ons kun je tijdelijk goedkoper terecht voor personal training tijdens daluren. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12:00 tot 15:00 uur, kun je een training boeken voor slechts€39.95. (maximaal 5 plekken beschikbaar)

Ook DUO Personal Training is mogelijk tijdens onze daluren

Schrijf je nu in voor €27.50 p.p.!

DUO TRAINING: DE ULTIEME MANIER OM SAMEN MET EEN VRIEND OF PARTNER FIT TE WORDEN.

Train je graag samen met iemand? Dan is DUO personal training wat voor jou. Train samen met je partner, vriend of vriendin. Ondanks dat jullie samen trainen zal er nog steeds een individueel trainingsprogramma opgesteld worden gericht op jouw persoonlijke doelen.  

Geniet van de voordelen van een personal trainer met lagere kosten, maar maximale coaching.

Maar waarom zou je niet samen met eenvriend(in) of partner trainen? Het is niet alleen gezelliger om samen te sporten, maar je kunt elkaar ook motiveren om verder te gaan tijdens het sporten. Daarom bieden wij ook duo trainingen aan tijdens daluren. Voor slechts€27,50 per persoon kun je samen met een vriend(in) of partner trainen onderbegeleiding van een professionele personal trainer.

Onze personal trainers hebben jaren lange ervaring in het begeleiden van mensen naar hun fitnessdoelen. Ze zijn gecertificeerd en hebben de kennis en vaardigheden om jou te helpen jouw doelen te bereiken op een veilige en effectieve manier.

Als je interesse hebt in personal training of duo trainingen tijdens daluren, neem dan contact met ons op of kom langsbij. PhysiqCare. We helpen je graag bij het bereiken van jouw fitnessdoelen!

PhysiqCare Fysiotherapie Praktijk Logo