De trainingsruimte van Personal Training in Zoetermeer

Nu ook vrij sporten mogelijk bij PhysiqCare

Fitness abonnement bij de Fysio

Resultaat Programma's

Het behalen van doelstellingen staat bij PhysiqCare Fysiotherapie Zoetermeer centraal. Daarom hebben wij naast ons reguliere aanbod; fysiotherapie, personal training, acupunctuur, massage, mentale coaching en cupping, nu een nieuw trainings programma samengesteld.

Met het Resultaat Programma van PhysiqCare Fysiotherapie Zoetermeer kun jij structureel werken aan het behalen van je doelen, in een exclusieve omgeving onder begeleiding van onze coaches. De persoonlijke touch en aandacht die wij besteden aan onze sporters, onderscheidt ons van reguliere sportscholen.  

Zo gaan we samen met jou een persoonlijk plan opstellen, en krijg je de mogelijkheid om aan de slag te gaan in onze exclusieve gym, om eindelijk ECHT je doelen te behalen.


Intake

Het Resultaat Programma start altijd met een uitgebreide intake. Hier vinden verschillende wegingen en metingen plaats, waarin we gaan bepalen waar je nu staat. Verder gaan we je doelen specifiek maken en plaatsen deze in een tijdlijn waarin je dit kunt behalen. Uit de intake komt er een gericht plan van aanpak en kun je direct starten met het behalen van je resultaten.

Begeleiding

Tijdens het volgen van ons Resultaat Programma kun je de begeleiding verwachten, waar PhysiqCare Fysiotherapie Zoetermeer om bekend staat. Zo gaan we om de 6 weken samen evalueren hoe de voortgang gaat. Zo kunnen we je schema bekijken, eventueel aanpassen of je intensiever begeleiden, mocht dat nodig zijn. Al met al gaan we alle middelen inzetten, die jij nodig hebt om je resultaten te behalen!

SCHRIJF JE SNEL IN EN ONTVANG EEN GRATIS HEALTH CHECK


PhysiqCare Fysiotherapie Praktijk Logo