Fysiotherapie behandelkamer

Aanvullende Fysiotherapie verzekering nodig?

Veranderingen nodig in je pakket?

Aanvullende Fysiotherapie verzekering nodig?

Omdat fysiotherapie maar bij een aantal chronische aandoeningen uit de basisverzekering wordt vergoed, zul je je zelf aanvullend moeten verzekeren. Dat is niet verplicht, maar soms wel verstandig.

Denk je in 2021 fysiotherapie behandelingen nodig te hebben. Wees dan snel want t/m 31 januari kan je nog een aanvullende verzekering toevoegen aan je huidige pakket, maar daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om je eigen risico aan te passen.


Vindt je het moeilijk om een keuze te maken? Misschien helpt dit dan bij je keuze.


Het kan natuurlijk zijn dat je maar weinig fysiotherapie nodig hebt en verder helemaal gezond bent. Dan kun je voldoende hebben aan een goedkoop aanvullende verzekering of zelfs een basis verzekering.

Want stel dat er toch iets gebeurd waardoor je een aantal fysiotherapie behandelingen nodig hebt dan kost een intake €50,- bij ons en de daarop volgende behandelingen €35,- per keer. Dus stel dat je 1 intake + 4 behandelingen nodig hebt dan kost dat je €190,- Maar om nou even een voorbeeld te geven kost bij DSW verzekering de goedkoopste aanvullende pakket maar €7,75 p.m. dat is totaal €93,- voor 1 jaar. Dan heb je recht op 9 behandelingen fysiotherapie en natuurlijk ook andere vergoedingen in het pakket.  

Als je denkt veel fysiotherapie nodig te hebben, dan is de keuze makkelijk. Want dan is een aanvullend pakket voordeliger. Hoeveel voordeliger hangt ook weer af van de zorgbehoefte. Bij DSW kost de meest uitgebreide pakket €38,50 p.m. en dat is €462,- voor 1 jaar met recht op 27 behandelingen en nog meer andere vergoedingen. 27 behandelingen uit eigen zak betalen kost aan de andere kant al gauw richting de €945!

Wil je veranderingen aanbrengen in je pakket of eigen risico doe dit dan voor 1 februari!

Aanvullende Fysiotherapie verzekering


PhysiqCare Fysiotherapie Praktijk Logo