Joeri Bout

Joeri Bout

Mijn naam is Joeri Bout, sinds 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut en op dit moment bezig te specialiseren binnen de manuele therapie en sportfysiotherapie.

Met mijn ervaring van de afgelopen jaren en de meest recente kennis tot mijn beschikking wil ik jou het beste helpen. Als fysiotherapeut behandel ik alle gezondheidsproblemen die te maken hebben met het bewegend functioneren van het lichaam, in het bijzonder schouder-, nek- en hoofdpijnklachten. Hiernaast richt ik mij vanuit mijn sportieve achtergrond veel op het helpen bij sporters weer terug op niveau te krijgen na een (sport)blessure of te coachen naar een hoger niveau.

In mijn vrije tijd ben ik ook veel bezig met verschillende sporten. Mijn passie ligt bij (kracht)training maar je kan mij ook een keer tegenkomen tijdens het hardlopen of op de tennisbaan.

Voor mij staat een persoonlijke aanpak centraal en is positieve gezondheid een belangrijk onderdeel  in mijn behandeling. Daarom kijk ik niet alleen naar jouw fysieke klacht maar help ik jou ook weer regie te krijgen over de mentale en emotionele uitdagingen die het leven meebrengt.

Hoe kan ik jou helpen?

PhysiqCare Fysiotherapie Praktijk Logo