Zoeken

Update Corona Maatregelen voor onze praktijk

(na de laatste corona maatregelen van 2 november 2021)


Zoals jullie allemaal wel weten gelden er vanaf 4 november weer nieuwe regels vanwege Corona. Hoewel er officieel gezien nog geen maatregelen zijn die echt voor ons geldig zijn willen we toch een update geven, hoe wij hier mee om gaan.

Allereerst zijn wij van PhysiqCare blij dat wij nog voor jullie klaar mogen staan en al onze collega’s nog mogen werken. Zo kunnen we de zorg continueren voor de mensen die het nodig hebben.

Fysiotherapeuten behoren niet tot contactberoepen maar medische beroepen. Dus mondkapjes zijn niet verplicht en ook de corona check app niet.

Echter voor jullie veiligheid en de onze gaan onze fysiotherapeuten per vandaag wel weer mondkapjes dragen in de behandelkamer. In de trainingszaal zonder mondkap als de mogelijkheid er is om 1,5 meter afstand te houden. Voor de cliënten houden we het voor nu nog een eigen keuze tot het wel of niet dragen van een mondkap.

Ook letten we extra op de hygiëne ook al is de kans klein dat je ziek wordt als je bijvoorbeeld oppervlakken hebt aangeraakt of hebt vastgepakt. Toch zullen we oppervlakken vaker desinfecteren om de kans nog meer te verkleinen.


Fysiotherapie praktijk foto met banner Corona Update

Onze gezondheidscheck blijft van kracht dus dat betekent:


Stel u zelf voor iedere behandeling / afspraak de volgende vragen:

  • Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

  • Bent u nauw in contact geweest met iemand die Corona heeft? Dus dat betekent dat je langer dan 15 minuten op minder dan 1,5 meter afstand was van iemand met COVID-19.Als iemand met COVID-19 in je gezicht hoest of niest of als je contact had zoals knuffelen of zoenen.

  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Kunt u alle vragen met een NEE beantwoorden?


Dan heten we u van harte welkom!

Voor personen met eventuele ziekte symptomen staan we natuurlijk nog wel op afstand klaar voor u middels

E-Health/online Fysiotherapie.

Bij twijfel overleg even met ons.


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven