Zoeken

De beste verzekeringen voor fysiotherapie 2022

De laatste paar dagen van het jaar zijn aangebroken. Misschien toch eens tijd om je verzekering onder de loep te nemen, eventueel aan te passen of zelfs over te stappen.

Bij een aanvullende verzekering kun je kiezen uit een enorm aantal polissen. De premies daarvan verschillen nogal, maar ook de vergoedingen voor de zorg die je nodig hebt.

De beste verzekeringen voor fysiotherapie 2022

Wil je weten welke aanvullende polissen een ruime dekking voor fysiotherapie geven?

Het kan natuurlijk zijn dat je maar weinig fysiotherapie nodig hebt en verder helemaal gezond bent. Dan kun je volstaan met een goedkope aanvullende verzekering. Daar zijn er heel veel van, maar let op, die vergoeden dus ook maar weinig behandelingen! Ook kan het dan zijn dat je geen vrije keuze hebt voor o.a. naar welke ziekenhuis je mag zonder extra kosten. Als je denkt veel fysiotherapie nodig te hebben, dan is er minder keuze. Er zijn een aantal aanvullende verzekeringen met ruime dekking voor fysiotherapie. Deze verzekeraars vragen ook niet om een medische verklaring en laten je helemaal vrij bij het kiezen van een fysiotherapeut. Wij hebben een overzicht voor je bijgevoegd die inzicht geeft over de beste verzekeringen incl. de premie voor de fysiotherapie voor 2022. Mocht je vanuit deze lijst nog twijfels hebben dan zouden we je DSW kunnen adviseren. Rest ons alleen nog om je een fijne jaarwisseling te wensen en tot volgend jaar!

lijst met zorgverzekeringen met fysiotherapie

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven